ONZE MISSIE

Een correcte reiniging en onderhoud van je installaties, hetzij dampkappen, verdampers, luchtkanalen, en dergelijke zijn belangrijk voor enerzijds de levensduur van je installatie maar anderzijds ook voor de gezondheid van de mensen.

Daarom zetten we steeds ervaren techniekers in voor onze uitvoeringen. We streven ernaar om onze reinigingen op een hele specifieke manier aan te pakken door onze kennis en ervaring op elk domein te bundelen.
Klanten verwachten efficiëntie, kwaliteit en kostenbewustzijn. Wij werken met onze integrale aanpak op rendement, energiewinst en levensduur van jouw installaties.

Van offerte tot uitvoering doen we ons uiterste best om alles naar jouw wens te regelen.  Bij AKM heeft elke regio eigen teams zodat we snel kunnen handelen, ook op de momenten als er zich een probleem voordoet.

Veiligheid is topprioriteit binnen AKM en hiervoor worden al onze mensen specifiek opgeleid voor elke tak van reiniging die AKM aanbiedt.  Dit is voor alle partijen van het grootste belang. Klachtenbehandeling en evaluatiemeetings met onze medewerkers, klant én leverancier zorgen voor de gewenste kwaliteit.

Wij doen meer dan het onderhoud, we leveren een complete service!

Jarenlange ervaring

AKM is een vroegere afdeling van ISS dewelke in 2017 werd overgenomen.  Daardoor zijn we geen groentje in het vak!

Onze jarenlange ervaring maakt dat we kunnen inschatten wat jouw noden zijn.  Met ons getraind en ervaren personeel ben je altijd verzekerd van kwaliteit.

Onze mensen zitten al jarenlang in dit vak en krijgen regelmatig opleidingen en trainingen om helemaal up to date te blijven.  Zo kunnen we altijd kwaliteit en goede service garanderen.

Wij hebben 25 mobiele ploegen die verspreid zitten over gans België.  Op die manier zijn onze teams steeds snel ter plaatse en kennen ze de sites

Onze klanten aan het woord

  • As being a long term supplier for TME, we have always been satisfied with the work executed!

    Toyota
    Toyota Toyota
  • AZ Jan Portaels kent een jarenlange samenwerking met AKM (voordien ISS), onder meer omwille van de goede samenwerking tussen het personeel van AKM en de diverse ziekenhuisdiensten, de kwalitatieve reinigingsprestaties en de marktconforme prijzen...

    AZ Jan Portaels
    AZ Jan Portaels AZ Jan Portaels